Neurologische revalidatie in regio Wetteren

Heeft u een aandoening aan uw hersenen, ruggenmerg of zenuwstelsel opgelopen door een ongeval of ziekte en heeft u daardoor nood aan neurologische revalidatie in regio Wetteren? Schakel mij, Steven Siau, dan in als kinesist neurologo in regio Wetteren. In 2014 studeerde ik af aan de VUB met een master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen met specialisatie neurologische revalidatie. Ik ben dus in het bezit van het juiste diploma om u op een correcte manier te helpen met de revalidatie van uw neurologische aandoeningen. Hieronder leest u meer over mijn diensten als kinesist neurologo in regio Massemen, Wetteren.

 

Een kinesist met ervaring in de neurologische revalidatie in regio Wetteren

Na een hersen- of zenuwaandoening is het mogelijk dat u een deel van uw zelfredzaamheid verliest. Als kinesist neurologo met een praktijk in Massemen, Wetteren, zorg ik ervoor dat u die zelfredzaamheid kunt terugwinnen door middel van uw evenwicht, coördinatie, spierkracht, staan en stappen te oefenen. Patiënten die hersen- of zenuwaandoeningen hebben van chronische aard, kunnen na de revalidatie van hun neurologische aandoeningen thuis verder begeleid worden. Door middel van mobilisaties, kracht- en ADL-oefeningen, tracht ik uw neurologische aandoeningen zo traag mogelijk te laten evolueren en uw zelfstandigheid zoveel mogelijk te herstellen of te behouden. Verder geef ik u nog mee dat u bij mij, naast deze fysieke revalidatie, ook nog terechtkan voor andere diensten en therapieën. Zo kunt u mij ook inschakelen als u andullatietherapie nodig heeft of moet revalideren na het krijgen van een knieprothese.

 

Schakel mijn kennis en ervaring in als kinesist neurologo in regio Wetteren

Als u mij graag wilt inschakelen als kinesist neurologo in regio Wetteren voor de revalidatie van uw neurologische aandoeningen, dan kunt u mij altijd contacteren. Ik ben makkelijk te bereiken via het e-mailadres kine.siau@gmail.com, via het telefoonnummer 09 391 85 05 of via het contactformulier op de contactpagina. Bekijk zeker ook de FAQ-pagina als u met vragen zit. U vindt er onder andere antwoorden op vragen, zoals de duurtijd van een consultatie en wat u moet meenemen naar een behandeling.