Kinesist voor manuele therapie in regio Wetteren

Zoekt u een kinesist voor manuele therapie in regio Wetteren? Dan bent u op de goede pagina beland. Ik, Steven Siau, beschik over de benodigde diploma’s en ervaring om u verder te kunnen helpen. In 2014 behaalde ik het masterdiploma Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen met specialisatie neurologische revalidatie en in 2016 behaalde ik een extra specialisatie in de manuele therapie. Hieronder ontdekt u meer over de dienst ‘manuele therapie’ die ik aanbied als kinesist in mijn praktijk in Wetteren.

 

Een gespecialiseerde kinesist in manuele therapie in regio Wetteren

Manuele therapie is een specialisatie binnen de kinesitherapie. Binnen deze specialisatie benaderen, evalueren en behandelen we het lichaam in zijn geheel. Met mobilisaties en manipulatie kunnen we gewrichten beter laten functioneren en de lichaamshouding in een natuurlijke balans brengen. Ik bied, naast manuele therapie in mijn praktijk in Massemen, Wetteren, ook nog andere behandelingen, diensten en therapieën aan, zoals fysiotaping en knieprothese revalidatie.

 

Neem contact op voor meer informatie over manuele therapie

Krijgt u graag extra informatie over de dienst ‘manuele therapie’ die ik aanbied als kinesist in regio Berlare? Neem dan contact op met mij via het e-mailadres kine.siau@gmail.com, via het telefoonnummer 09 391 85 05 of via het contactformulier op de contactpagina. Als u nog vragen heeft, dan kunt u de FAQ-pagina raadplegen of mij contacteren via bovenvermelde contactgegevens.