Kinesist in regio Berlare

Patiënt staat centraal
Oefeningen en adviezen op maat
Regelmatige bijscholingen

Als u op zoek bent naar een kinesist in regio Berlare, dan bent u op de goede weg. Ik ben Steven Siau, een ervaren kinesist met een kinepraktijk in Massemen, Wetteren. Ik ben in het bezit van het diploma Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen, met specialisatie in de neurologische revalidatie. Daarnaast specialiseerde ik mij ook in de manuele therapie. Ik beschik dus over de nodige kennis om u van uw lichamelijke klachten te verlossen. Ontdek hieronder wat ik, uw kine in regio Berlare, voor u kan betekenen.

Wilt u meer informatie over mijn hulp en functie bij uw revalidatie?

De diensten van uw kinesist in regio Berlare

Vooraleer ik mijn eigen praktijk in Massemen, Wetteren opstartte, werkte ik in de groepspraktijk Kinergiek in Landegem. Daar deed ik gedurende zeven jaar ervaring op. Sinds 2020 kunt u terecht in mijn kinepraktijk. Ik behandel er verschillende klachten, zoals spierpijn en sportblessures. Lees bijvoorbeeld meer over de diensten ‘fysiotaping’ of ‘neurologische revalidatie’ verder op mijn website.

ALGEMENE KINESITHERAPIE

 

ALGEMENE KINESITHERAPIE

Door een combinatie van massage, oefentherapie en persoonlijke begeleiding bevorderen we uw herstel.

MANUELE THERAPIE

 

MANUELE THERAPIE

Bij manuele therapie ligt de focus op het losmaken van stroeve gewrichten en spieren op een zachte manier. Hiermee wordt zeurende pijn een halt toegeroepen.

NEUROLOGISCHE REVALIDATIE

 

NEUROLOGISCHE REVALIDATIE

Behandeling van chronische, neurologische aandoeningen zoals Parkinson, cerebrovascular accident (CVA) en myotrofe lateraal sclerose (ALS),…

ANDULLATIETHERAPIE

 

ANDULLATIETHERAPIE

Andullatietherapie in samenwerking HHP

KINESIOTAPE

 

KINESIOTAPE

Door middel van elastische tape gaan we gewrichten en spieren verstevigen en herstel bevorderen.

B-E-St

 

B-E-St

Bio Energy Stimulation (B-E-St) wordt ingezet ter ondersteunen van uw behandeling door middel van microfrequenties en bevordert uw herstel.

Contacteer mij als u meer informatie wilt over mijn diensten als kine in regio Berlare

Wilt u graag meer informatie krijgen over mijn diensten, zit u met specifieke vragen of wilt u een behandeling opstarten? Neem dan contact op met mij. U kunt mij bereiken via het e-mailadres kine.siau@gmail.com, via het telefoonnummer 09 391 85 05 of via het contactformulier op de contactpagina. Ik sta klaar om op zoek te gaan naar een doeltreffende oplossing voor uw probleem. Als kinesist in regio Berlare kan ik u ook helpen bij de revalidatie na het krijgen van een knieprothese of een spierverrekking behandelen.