Fysiotaping bij een kine in regio Wetteren

Wilt u uw herstel bevorderen aan de hand van fysiotaping bij een kine in regio Wetteren? Leer dan mijn kinepraktijk in Massemen, Wetteren kennen. In 2020 richtte ik mijn praktijk op. Daarvoor werkte ik zeven jaar bij een groepspraktijk in Landegem. Hieronder leest u meer over de dienst fysiotaping in mijn kinepraktijk in Massemen, Wetteren.

 

Schakel een ervaren kinesist in uit regio Wetteren voor fysiotaping

Kinesiotape is een elastische tape die wordt gebruikt om gewrichten en spieren te verstevigen of te ondersteunen. De tape heeft dezelfde eigenschappen als de huid en past zich bijgevolg aan, aan iedere natuurlijke beweging. Kinesiotape kan worden gebruikt bij diverse klachten en blessures, met als doel om uw herstel te bevorderen. Medisch tapen is een goede aanvulling op uw totale behandeling, zoals de behandeling van een spierverrekking, en kan indien nodig ingezet worden gedurende het gehele genezingsproces.

 

Contacteer mij als u een beroep wilt doen op mijn diensten

Doet u graag een beroep op mij als kinesist in regio Oosterzele? Contacteer mij dan via het e-mailadres kine.siau@gmail.com, via het telefoonnummer 09 391 85 05 of via het contactformulier op de contactpagina. Als u nog vragen heeft, kunt u de FAQ-pagina bekijken. Staat het antwoord er niet tussen? Dan mag u mij altijd contacteren via bovenstaande contactgegevens. In mijn praktijk in Wetteren doe ik trouwens niet alleen aan fysiotaping. Ik bied ook andere diensten aan, zoals andullatietherapie