Behandeling van een spierverrekking in regio Wetteren

Patiënt staat centraal
Oefeningen en adviezen op maat
Regelmatige bijscholingen

Hebt u nood aan een behandeling voor een spierverrekking en woont u in regio Wetteren? Klop dan eens aan bij kinesitherapie Siau. Mijn praktijk in Massemen, Wetteren opende in 2020, maar daarvoor werkte ik al zeven jaar als kine in de groepspraktijk Kinergiek in Landegem. Hieronder leest u meer over de verschillende diensten die ik aanbied in mijn kinepraktijk in Massemen, Wetteren, waaronder de behandeling van een spierverrekking.

Wilt u meer informatie over mijn hulp en functie bij uw revalidatie?

Een behandeling voor een spierverrekking in mijn kinepraktijk in regio Wetteren

Een spierverrekking is een blessure aan de pezen, waarmee de spieren aan botten vasthangen. Een spierverrekking oplopen tijdens het sporten bijvoorbeeld, is een lastige situatie. Ik begrijp ook dat u zo snel mogelijk weer wilt gaan trainen. Mijn doel is om een doeltreffende oplossing voor te stellen, waardoor u in geen tijd weer kunt gaan sporten.

ALGEMENE KINESITHERAPIE

 

ALGEMENE KINESITHERAPIE

Door een combinatie van massage, oefentherapie en persoonlijke begeleiding bevorderen we uw herstel.

MANUELE THERAPIE

 

MANUELE THERAPIE

Bij manuele therapie ligt de focus op het losmaken van stroeve gewrichten en spieren op een zachte manier. Hiermee wordt zeurende pijn een halt toegeroepen.

NEUROLOGISCHE REVALIDATIE

 

NEUROLOGISCHE REVALIDATIE

Behandeling van chronische, neurologische aandoeningen zoals Parkinson, cerebrovascular accident (CVA) en myotrofe lateraal sclerose (ALS),…

ANDULLATIETHERAPIE

 

ANDULLATIETHERAPIE

Andullatietherapie in samenwerking HHP

KINESIOTAPE

 

KINESIOTAPE

Door middel van elastische tape gaan we gewrichten en spieren verstevigen en herstel bevorderen.

B-E-St

 

B-E-St

Bio Energy Stimulation (B-E-St) wordt ingezet ter ondersteunen van uw behandeling door middel van microfrequenties en bevordert uw herstel.

Contacteer mij voor de behandeling van een spierverrekking

Zou u graag op een vlotte manier geholpen willen worden om van uw spierverrekking af te raken? Contacteer mij dan via het contactformulier, via het e-mailadres kine.siau@gmail.com of via het telefoonnummer 09 391 85 05. Ik, uw kine in de buurt van Lede, sta klaar om u van uw klachten te verlossen. Ik geef u ook graag mee dat u bij mij ook terechtkan voor andere behandelingen en diensten, zoals een neurologische revalidatie of andullatietherapie.