MIJN PRAKTIJK

 

Mijn missie bestaat erin om voor u een doeltreffende oplossing te bieden voor uw lichamelijke klachten, gaande van spierpijn tot rugblokkade en sportblessures. En dit in een zo kort mogelijke maar adequate tijdsspanne waarbij u als mens, als patiënt centraal staat en niet alleen het letsel. Mijn doel is om u weer met plezier te kunnen laten genieten van uw dagdagelijks bewegingsactiviteiten.

 

Dit bereik ik graag samen met u aan de hand van een persoonlijke aanpak waarbij uw klachten grondig geanalyseerd worden door middel van vraaggesprek en/of gerichte lichamelijke testen. Op basis hiervan stellen we vervolgens samen realistische behandeldoelen voorop.

 

Vervolgens streef ik naar behandeling op maat vanuit de oorzaak waarbij ik u onder andere bewegingsadviezen geef, gewrichten mobiliseer en diverse oefeningen verstrek die spierversterkend werken etc.

 

Ten slotte tracht ik u steeds de beste service te verlenen door regelmatige bijscholingen te volgen, up to date te blijven van alle laatste medische ontwikkelingen en door samen te werken met tal van medische partners.

Contact

Massemsesteenweg 223

9230 Massemen

 

09 391 85 05

0471 22 75 00

kine.siau@gmail.com