Andullatietherapie in Wetteren

Wilt u andullatietherapie krijgen in regio Wetteren om van uw rugklachten, migraine, slaapstoornissen of andere problemen af te raken? Maak dan kennis met mijn kinepraktijk. In mijn praktijk in Wetteren heeft u de mogelijkheid om fysiotherapie andullatie te krijgen. Hieronder ontdekt u meer over andullatietherapie in mijn praktijk in Massemen, Wetteren.

 

Andullatietherapie krijgen in regio Wetteren

Andullatie is een soort massagetechniek. Als u last heeft van bijvoorbeeld rugklachten, doorbloedingsstoornissen, slaapstoornissen, spierkrampen, enzovoort, dan kunt u in mijn praktijk in Wetteren fysiotherapie andullatie krijgen. Het instrument dat gebruikt wordt bij dit soort therapie is een andullatiematras. De mechanische trillingen die u krijgt van de matras in combinatie met het infraroodlicht dat wordt opgewerkt, zal ervoor zorgen dat uw lichaamscellen gestimuleerd worden. Dat leidt uiteindelijk tot een verlichting van de pijn. Weet u niet zeker of u fysiotherapie andullatie moet krijgen? Vraag het dan zeker eens na bij mij, uw kinesist in de buurt van Berlare.  

 

Neem contact op voor meer informatie

Als u geïnteresseerd bent om fysiotherapie andullatie te krijgen, of u wilt meer te weten komen over dat soort therapie? Neem dan zeker contact op met mij. U kunt mij bereiken via het e-mailadres kine.siau@gmail.com, via het telefoonnummer 09 391 85 05 of via het contactformulier op de contactpagina. Neem zeker ook eens een kijkje naar de andere diensten die ik naast andullatietherapie aanbied in mijn praktijk in Massemen, Wetteren. Zo kunt u ook een beroep doen op mij als u manuele therapie wilt of nood heeft aan fysiotaping. Ik sta klaar om u te helpen en te verlossen van al uw klachten.