OVER MIJ

In 2014 ben ik afgestudeerd, als Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen met specialisatie Neurologische Revalidatie, aan de Vrije Universiteit Brussel.

 

In 2016 vervolledigde ik met succes een extra specialisatie Manuele therapie bij de Vlaamse Werkgroep Manuele Therapie (VWMT). Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn inzichten en skills steeds uit te breiden en te verbeteren door het volgen van verschillende cursussen, zoals totaaltherapie en Bio-Energetische Stimulatie.

 

Kort na mijn studies ben ik begonnen in de groepspraktijk Kinergiek in Landegem. Gedurende 7 jaar heb ik kennis en ervaring mogen opdoen, samen met het fantastische team van Kinergiek. In 2020 ben ik verhuisd naar Massemen en heb ik besloten om hier mijn eigen praktijk te openen.

 

In mijn vrije tijd hou ik van quality-time met mijn vrouw, zoontje en pasgeboren dochtertje. Daarnaast vind je mij in mijn vrije tijd ook regelmatig op de koersfiets of aan de start van verschillende loopwedstrijden zoals de Spartacus Run.

Contact

Massemsesteenweg 223

9230 Massemen

 

09 391 85 05

0471 22 75 00

kine.siau@gmail.com