Kinesist in regio Lede

Patiënt staat centraal
Oefeningen en adviezen op maat
Regelmatige bijscholingen

Bent u op zoek naar een kinesist in regio Lede? Dan help ik, Steven Siau, u graag verder. In mijn praktijk in Massemen, Wetteren kunt u behandeld worden voor heel wat verschillende klachten en aandoeningen. Om mijn diensten als kine in regio Lede correct uit te voeren beschik ik logischerwijs over de juiste kennis. In 2014 behaalde ik het masterdiploma Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen, met een specialisatie in de neurologische revalidatie. Daarna specialiseerde ik ook nog in de manuele therapie. Hieronder leest u meer over mijn diensten als kinesist in de buurt van Lede.

Wilt u meer informatie over mijn hulp en functie bij uw revalidatie?

Meer over de diensten bij uw kinesist in de buurt van Lede

Als kinesist in de buurt van Lede luister ik aandachtig naar uw problemen en zoek ik naar een oplossing om u zo snel mogelijk van uw klachten te verlossen. Bij mij kunt u terecht voor onder andere andullatietherapie, fysiotaping en fysieke revalidatie, zoals een knieprothese revalidatie. Verder kunt u zich ook laten behandelen als u een spierverrekking heeft of moet revalideren van neurologische aandoeningen.

ALGEMENE KINESITHERAPIE

 

ALGEMENE KINESITHERAPIE

Door een combinatie van massage, oefentherapie en persoonlijke begeleiding bevorderen we uw herstel.

MANUELE THERAPIE

 

MANUELE THERAPIE

Bij manuele therapie ligt de focus op het losmaken van stroeve gewrichten en spieren op een zachte manier. Hiermee wordt zeurende pijn een halt toegeroepen.

NEUROLOGISCHE REVALIDATIE

 

NEUROLOGISCHE REVALIDATIE

Behandeling van chronische, neurologische aandoeningen zoals Parkinson, cerebrovascular accident (CVA) en myotrofe lateraal sclerose (ALS),…

ANDULLATIETHERAPIE

 

ANDULLATIETHERAPIE

Andullatietherapie in samenwerking HHP

KINESIOTAPE

 

KINESIOTAPE

Door middel van elastische tape gaan we gewrichten en spieren verstevigen en herstel bevorderen.

B-E-St

 

B-E-St

Bio Energy Stimulation (B-E-St) wordt ingezet ter ondersteunen van uw behandeling door middel van microfrequenties en bevordert uw herstel.

Neem contact op als u meer wilt weten over mijn diensten als kinesist

Indien u meer wilt weten over mijn diensten als kinesist in regio Lede, dan kunt u enerzijds de FAQ-pagina raadplegen. Anderzijds kunt u mij persoonlijk contacteren. Dat kan via het e-mailadres kine.siau@gmail.com, via het telefoonnummer 09 391 85 05 of via het contactformulier op de contactpagina. Ik sta paraat om u te helpen in mijn kinepraktijk in Massemen en u snel weer te kunnen laten genieten van uw dagelijkse bewegingsactiviteiten.