Knieprothese revalidatie in regio Wetteren

Patiënt staat centraal
Oefeningen en adviezen op maat
Regelmatige bijscholingen

Heeft u een kinesist nodig voor een knieprothese revalidatie in regio Wetteren? Dan zit u goed bij mij. Ik, Steven Siau, heb een kinepraktijk in Massemen. Dat is een deelgemeente van Wetteren. Met het masterdiploma Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen, en de specialisaties neurologische revalidatie en manuele therapie, kan ik u op een professionele en wetenschappelijk correcte manier verder helpen. Lees hieronder meer over de revalidatie na het krijgen van een knieprothese in mijn kinepraktijk in Massemen, Wetteren.

Wilt u meer informatie over mijn hulp en functie bij uw revalidatie?

Een knieprothese revalidatie in mijn kinepraktijk in regio Wetteren

Na de operatie is het belangrijk dat u zo snel mogelijk weer gaat bewegen en dus start met de fysieke revalidatie. Op die manier stimuleert u de bloedcirculatie en het herstelproces in het algemeen. Ik voorzie u van oefeningen om uw kniegewricht stap voor stap meer mobiel te maken. Daarnaast leert u op de juiste manier stappen met krukken of een looprek. Tenslotte geef ik u mee dat u bij mij, naast de revalidatie van een knieprothese in regio Wetteren, ook terechtkan voor manuele therapie en andere diensten, zoals fysiotaping.

ALGEMENE KINESITHERAPIE

 

ALGEMENE KINESITHERAPIE

Door een combinatie van massage, oefentherapie en persoonlijke begeleiding bevorderen we uw herstel.

MANUELE THERAPIE

 

MANUELE THERAPIE

Bij manuele therapie ligt de focus op het losmaken van stroeve gewrichten en spieren op een zachte manier. Hiermee wordt zeurende pijn een halt toegeroepen.

NEUROLOGISCHE REVALIDATIE

 

NEUROLOGISCHE REVALIDATIE

Behandeling van chronische, neurologische aandoeningen zoals Parkinson, cerebrovascular accident (CVA) en myotrofe lateraal sclerose (ALS),…

ANDULLATIETHERAPIE

 

ANDULLATIETHERAPIE

Andullatietherapie in samenwerking HHP

KINESIOTAPE

 

KINESIOTAPE

Door middel van elastische tape gaan we gewrichten en spieren verstevigen en herstel bevorderen.

B-E-St

 

B-E-St

Bio Energy Stimulation (B-E-St) wordt ingezet ter ondersteunen van uw behandeling door middel van microfrequenties en bevordert uw herstel.

Contacteer mij voor meer informatie over een revalidatie na het krijgen van een knieprothese

Wilt u meer informatie over mijn hulp en functie bij uw revalidatie na het krijgen van een knieprothese in mijn kinepraktijk in Massemen, Wetteren? Contacteer mij dan vandaag nog via het e-mailadres kine.siau@gmail.com, via het telefoonnummer 09 391 85 05 of via het contactformulier op de contactpagina. Verder op mijn website vindt u meer informatie over mijn andere diensten als kinesist in regio Lede.