Fysieke revalidatie in regio Wetteren

Patiënt staat centraal
Oefeningen en adviezen op maat
Regelmatige bijscholingen

Als u nood heeft aan een fysieke revalidatie in regio Wetteren, bekijk dan wat ik, Steven Siau, voor u kan doen. In 2014 studeerde ik af aan de Vrije Universiteit van Brussel met het masterdiploma Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen, met een specialisatie in de neurologische revalidatie. Daarna vulde ik die kennis aan met een extra specialisatie: manuele therapie. Na enige tijd gewerkt te hebben in de groepspraktijk Kinergiek, richtte ik mijn eigen kinepraktijk op in Massemen, Wetteren.

Wilt u meer informatie over mijn hulp en functie bij uw revalidatie?

Een fysieke revalidatie in mijn kinepraktijk in regio Wetteren

Heeft u een ongeluk, ziekte of andere medische problemen gehad en kreeg u daardoor problemen met bewegen? Dan help ik u graag met het opnieuw leren bewegen, aan de hand van een fysieke revalidatie in mijn kinepraktijk in Massemen, Wetteren. Als kinesist met specialisatie in de neurologische revalidatie, kan ik u onder andere helpen als u een aandoening heeft gehad aan de hersenen, het ruggenmerg of het zenuwstelsel.

ALGEMENE KINESITHERAPIE

 

ALGEMENE KINESITHERAPIE

Door een combinatie van massage, oefentherapie en persoonlijke begeleiding bevorderen we uw herstel.

MANUELE THERAPIE

 

MANUELE THERAPIE

Bij manuele therapie ligt de focus op het losmaken van stroeve gewrichten en spieren op een zachte manier. Hiermee wordt zeurende pijn een halt toegeroepen.

NEUROLOGISCHE REVALIDATIE

 

NEUROLOGISCHE REVALIDATIE

Behandeling van chronische, neurologische aandoeningen zoals Parkinson, cerebrovascular accident (CVA) en myotrofe lateraal sclerose (ALS),…

ANDULLATIETHERAPIE

 

ANDULLATIETHERAPIE

Andullatietherapie in samenwerking HHP

KINESIOTAPE

 

KINESIOTAPE

Door middel van elastische tape gaan we gewrichten en spieren verstevigen en herstel bevorderen.

B-E-St

 

B-E-St

Bio Energy Stimulation (B-E-St) wordt ingezet ter ondersteunen van uw behandeling door middel van microfrequenties en bevordert uw herstel.

Neem contact op om te starten met een fysieke revalidatie

Als u mij graag inschakelt als kinesist om te starten met een fysieke revalidatie in regio Wetteren, neem dan zeker contact op. Ik ben te bereiken via het e-mailadres kine.siau@gmail.com, via het telefoonnummer 09 391 85 05 of via het contactformulier op de contactpagina. Ik wil u ook nog meegeven dat u op mijn website ook meer kunt lezen over mijn andere diensten, zoals een revalidatie na een knieprothese. Ik kijk er alvast naar u bij te staan tijdens uw revalidatie.