Kinesist in regio Oosterzele

Patiënt staat centraal
Oefeningen en adviezen op maat
Regelmatige bijscholingen

Als u de zoektocht startte naar een kinesist in regio Oosterzele, dan heb ik goed nieuws voor u. U kan uw zoektocht namelijk stopzetten. U kunt namelijk een beroep doen op mij, uw kinesist in de buurt van Oosterzele met een kinepraktijk in Massemen, Wetteren. Met twee specialisaties in de neurologische revalidatie en in de manuele therapie, kan ik u garanderen dat ik u op de juiste manier kan verder helpen om u van uw klachten en aandoeningen af te helpen.

Wilt u meer informatie over mijn hulp en functie bij uw revalidatie?

Alles over uw kinesist in regio Oosterzele

In mijn kinepraktijk in Massemen, Wetteren, kunt u terecht voor verschillende soorten behandelingen en therapieën. Zo kunt u mij inschakelen als u een kine nodig heeft voor een fysieke revalidatie, zoals een knieprothese revalidatie of een neurologische revalidatie. Verder kunt u ook een beroep doen op mij als u een spierverrekking wilt laten behandelen of andullatietherapie wenst. Daarnaast maak ik ook gebruik van de B-E-St-technologie om letsels te behandelen.  

ALGEMENE KINESITHERAPIE

 

ALGEMENE KINESITHERAPIE

Door een combinatie van massage, oefentherapie en persoonlijke begeleiding bevorderen we uw herstel.

MANUELE THERAPIE

 

MANUELE THERAPIE

Bij manuele therapie ligt de focus op het losmaken van stroeve gewrichten en spieren op een zachte manier. Hiermee wordt zeurende pijn een halt toegeroepen.

NEUROLOGISCHE REVALIDATIE

 

NEUROLOGISCHE REVALIDATIE

Behandeling van chronische, neurologische aandoeningen zoals Parkinson, cerebrovascular accident (CVA) en myotrofe lateraal sclerose (ALS),…

ANDULLATIETHERAPIE

 

ANDULLATIETHERAPIE

Andullatietherapie in samenwerking HHP

KINESIOTAPE

 

KINESIOTAPE

Door middel van elastische tape gaan we gewrichten en spieren verstevigen en herstel bevorderen.

B-E-St

 

B-E-St

Bio Energy Stimulation (B-E-St) wordt ingezet ter ondersteunen van uw behandeling door middel van microfrequenties en bevordert uw herstel.

Contacteer mij om meer te weten te komen over mijn diensten

Heeft u vragen over mijn diensten als kinesist in regio Oosterzele of wilt u starten met een behandeling? Dan kunt u mij altijd contacteren. Ik ben bereikbaar via het e-mailadres kine.siau@gmail.com, via het telefoonnummer 09 391 85 05 of via het contactformulier op de contactpagina.